šeštadienis, gruodžio 15

Apie

Taigi dabar kurį laiką šiame bloge bus rašomi tik visokie niekai. Vis tiek čia niekas nesilanko. Išvis neįsivaizduoju, kas per žmogai skaitinėja svetimus blogus. Aš kol kas nesugebėjau to pamėgti. Man įdomiau rašinėti (savanaudiškais spameriškais tikslais) nei skaitinėti kitų rašliavą. Na bet kiekvienam savo.

Esmė ir tikslas dabar yra parašyti kuo daugiau "tipo originalių" pranešimų, idant šis šūdblogis taptų kuo didesnis turinio prasme ir jame būtų galima geriau pasididinti savo kitų svetainių reitingus. O svetainių turiu daug ir kai kurios labai sėkmingos, bet ir darbo labai daug prie jų.

Trumpai tariant, prie reikalų. Kaip esu minėjęs savo raštuose, keistasis kvarkas buvo atrastas kosminiuose spinduliuose, kaip pirmoji keista dalelė, tačiau faktiškai pats keistasis kvarkas nebuvo identifikuotas iki pat 1964 m., kuomet Murray Gell-Mann ir George Zweig išvystė kvarkų modelio teoriją. Šiaip yra įrodymų, kad mezozojaus pabaigoje netoli Jukatano pusiasalio (Meksika) nukrito milžiniškas meteoritas (vadinamasis K-T smūgis), sudaręs ten iki šiol aptinkamą astroblemą. Vis dėlto φ bearomatis mezonas yra gryna keistojo-antikeistojo kvarkų pora; tuo tarpu keistieji barionai, vadinami hiperonais: Σ ir Λ turi vieną keistąjį kvarką, Ξ turi du ir Ω – tris. Kiaušinis krenta į užduočių juostą ir virsta liūdnu driežu, flegmatiškai judančiu kairiojo ekrano krašto link. Tai jau gerai. Ar supranti, kam reikėjo pasirinkti būtent Current position? Kad pterodaktilis neatsirastų tuščioje vietoje, per dvidešimt metrų nuo kiaušinio. Tai ne X-Files, tai – žiauri realybė. Patikėkite manimi, būtent taip driežai ie gimsta.
Esminis skirtumas tik vienas – nė vienas violetinis driežas negimė visiškoje tyloje. Su šiuo meteoritu siejamas 45% visų gyvūnų ir augalų rūšių išnykimas, tarp jų ir dinozaurų, pterozaurų, amonitų, daugelio tuo metu gyvavusių jūrų reptilijų ir paukščių. Mane aplenkia trikojis kiškis ir nusiveja kažkokį skaliką. Taika, ramybė. Virš galvos kažkas suūžia, bet neverta ten žiūrėti - ten tik pterodaktilis. Jei pamatys, kad į jį žiūriu - pravirks. Nes jis - vienintelis pterodaktilis, išlikęs pasaulyje.
Štai kaip.
 
eXTReMe Tracker